Het bestuur

Dominique

voorzitter

Aangenaam, mijn naam is Dominique Meijer en ik ben de voorzitter en (mede)oprichter van stichting voor Ons. Uit eigen ervaringen weet ik hoe moeizaam het kan zijn om te leren omgaan met hetgeen je als kind hebt meegemaakt maar ook welke muren van onbegrip, onwetendheid en taboe er nog steeds zijn als het gaat om ondersteuning en versterking naar lotgenoten en betrokkenen van toen en nu.

Mijn zoektocht naar erkenning, herkenning en verbetering heeft mij het inzicht gegeven dat het contact met lotgenoten en betrokkenen (ondanks de verschillende ervaringen, achtergrond, religie, leeftijd en geslacht) ons versterkt en dat wij samen taboe kunnen doorbreken voor positieve veranderingen.

Dominique@stichtingvoorons.org

Mitchel

secretaris

Mijn naam is Mitchel Mouw, als sexuoloog en counselor van Mentaal Helpt, zet ik me al een tijdje in voor mensen met psychische problemen op sociaal en seksueel vlak. Gedreven door de drang om te helpen, vanuit privé kringen, wil ik graag die kringen uitbreiden en meer mensen raken en helpen.

Via stichting voor Ons leer ik steeds meer mensen kennen, mensen die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld, mishandeling of misbruik en merk ik dat mijn drang om te helpen hierin beantwoord kan worden samen met het team van stichting voor Ons.

Mitchel@stichtingvoorons.org

https://www.mentaalhelpt.com/

Emile

penningmeester

Ik ben Emile Obbink, al jaren sta ik graag klaar voor mensen en dit doe ik voornamelijk als Kok en ook als penningmeester van stichting voor Ons. De ervaringen van lotgenoten en de moeilijkheden die ze vaak meemaken hebben mij erg aangegrepen waardoor ik mij graag inzet voor de mensen die daar behoefte aan hebben.

Samen taboes doorbreken in elke bevolkingslaag, elkaar ondersteunen waar kan en een luisterend oor geven zonder te oordelen of te veroordelen is waar ik voor sta. Samen staan we sterk, welke rugzak we ook met ons meedragen, door onze krachten te bundelen komen we allemaal vooruit.

Emile@stichtingvoorons.org